دسته‌بندی نشده

ترفندهای پذیرایی عصرانه با ست پذیرایی چینی ایرانه

ترفندهای پذیرایی عصرانه با سرویس پذیرایی

(داستان های من و خانم جان: این قسمت پذیرایی عصرانه با ست پذیرایی چینی)

دو سه ماهی بیشتر از ازدواجمون نگذشته بود که خانواده شوهر عزمشان را جزم کردند که عروس جدید و مورد آزمون قرار بدند. آزمون از این قرار بود که خانم های محترم فامیل برای یک عصرانه کوچک و خودمانی توسط خانواده شوهر دعوت شدند.

من که از این حرکت ناگهانی گوشه رینگ قرار گرفته بودم ، تمام افکارم و جمع و جور کردم و یک پروژه اجرایی و کلیک زدم.

اولین قدم جمع آوری اطلاعات بود و بهترین منبع اطلاعات که البته گوگل نبود و خانم جان خودمون بود. خانم جان گفت که فاز یک پروژه جمع آوری لیست داشته هامون هست. من هم داشته هام و لیست کردم:

ست ظروف پذیرایی:

ست ظروف پذیرایی

سرویس چای خوری چینی، بشقاب میوه خوری چینی، ظرف پایه دار برای چیدن میوه، شیرینی خوری چینی، آجیل خوری چینی و کاسه های چینی کوچک ، ظرف شکلات خوری، ست لیوان رنگی، ست بستنی خوری

لیست و برای خانم جان خواندم تا مطمعا” باشم چیزی از قلم نیافتاده. قدم بعدی لیست کردن شرح وظایف بود. یعنی اهداف از پیش تعیین شده به ترتیب الویت بندی که به شکل زیر دسته بندی شد:

  • پدیرایی شربت
  • پذیرایی چای و شیرینی
  • پذیرایی میوه
  • پذیرایی آجیل
  • پذیرایی بستنی

و اینگونه بود که ما وارد فاز دوم یا فاز اجرایی شدیم. نتیجه کار با کمک خانم جان به شکل زیر بود:

پذیرایی شربت آلبالو در ست لیوان رنگی:

پذیرایی شربت آلبالو در ست لیوان رنگی

برای اجرای درست این بخش ست لیوان رنگی را آماده کرده و درون هر یک قاشق شریت خوری قرار می دهیم. بسته به غلظت مایه شربت آلبالو، دو تا سه قاشق غداخوری مایه درون لیوان ریخته و دوقطعه یخ به آن اضافه میکنیم. سپس به آرامی لیوان را از آب پر میکنیم تا مایه شربت تکان نخورده و با آب مخلوط نشود. زیبایی شربت آلبالو در این است که مهمان خود مایه را با آب هم بزند.

قبل از سرو، زیر لیوانی یا پیش دستی چینی را جلوی مهمان قرار میدهیم.

پذیرایی چای در فنجان چینی و شیرینی در شیرینی خوری چینی:

برای سرو چای بهتر است دو عدد سینی آماده کنیم. در یکی فنجان چای خوری چینی و در دیگری استکان کمر باریک بچینیم تا هر کسی به سلیقه خود انتخاب کند.

سرو شیرینی بستگی به انتخاب شیرینی تهیه شده دارد، برای کیک های دایره ای از ظرف شیرینی خوری گرد و برای کیک های مستظیل از ظرف شیرینی خوری مستظیل استفاده میکنیم. شیرینی خشک مربایی، گردویی، نارگیلی با شکل گرد بهتر است در ظرف شیرینی خوری پایه دار یا بدون پایه سرو شود و شیرینی تازه به شکل رولت در دیس شیرینی خوری مستظیل جذاب تر است.

برای سرو لازم است پیش دستی های چینی و کارد و چنگال کیک خوری، از قبل در جلوی مهمان ها قرار داده شده باشد. ابتدا چای سرو شده و سپس شیرینی سرو میگردد. شکلات ها در ظرف شکلات خوری قرار داده شده که میتواند به همراه جای سرو گردد.

چیدمان و سرو میوه در ظرف پایه دار چینی:

چیدمان و سرو میوه در ظرف پایه دار چینی

بهتر است میوه ها به دو روش سرو شوند. یکی به شیوه سنتی به  این صورت که میوه های کامل درون ظرف میوه خوری پایه دار یا بدون پایه قرار میگیرد. و در روش دوم میوه ها پوست کنده و قطعه قطعه میشوند و در ظرف چینی میوه خوری چیده میشوند. روش اول برای کسانی است که تمایل دارند خودشان میوه را پوست بگیرند و میل کنند و میوه قطعه قطعه شده مزیت ها و معایب خود را دارد. از مزیت های آن راحتی استفاده برای مهمان است و از معایب آن اینکه میوه های آماده شده و بر جای مانده روی دست صاحب خانه میمانند و تا چندین روز باید آن ها را میل کند.

برای سرو بهتر است از هر نوع میوه تهیه شده یک عدد درون بشقاب میوه خوری جینی قرار داده شده و با کارد و چنگال میوه خوری سمت راست مهمان یا روی میز همجوار قرار داده شود. بهتر است یک عدد بشقاب میوه خوری چینی برای پوست میوه ها در کنار ظرف میوه قرار داده شود.

سرو آجیل در آجیل خوری چینی

ظرف آجیل خوری

از آنجائیکه ظرف آجیل خوری چینی سنگین است بهتر است آن را در گوشه میز پذیرایی قرار داده و آجیل را توسط قاشقک درون کاسه های چینی کوچک ریخته و در کنار دست مهمان قرار دهیم.

سرو بستنی

برای مهمانی عصر بهتر است یستنی ها در ست بستنی خوری سرو شوند. اگر از چند رنگ بستنی استغاده شودجذابیت آن بیشتر میشود. بستنی ها را میتوان به شکل مستطیل برش داده و لایه لایه در گیلاس بستنی خوری چید و یا با قاشقک گرد، بستنی دایره ای را کنار هم گذاشت و در نهایت روی بستنی را با شکلات رنده شده یا کرم شکلات مایع تزئین نمود.

هماهنگی ست ظروف پذیرایی

سرویس های چینی معمولا به صورت سرویس های شش نفره و سرویس های 12 نفره در بازار موجود هستند. اگر تعداد مهمانان بیش از 12 نفر باشند لازم است سرویس هماهنگ با سرویس اول برای پذیرایی انتخاب شود.

و به این ترتیب بود که من از آزمون رو سفید بیرون آمدم.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *