چیدمان میز پذیرایی یک هنر است و غذاهای شرقی که هنر دست بانوی ایرانی است، زینت بخش این سفرههای گستره میباشند. انتخاب نوع، شکل، اندازه و رنگ ظروف چینی بر اساس سلیقههای مختلف متفاوت است.
در این مقاله ، “ایرانه کالا” ، پیشرو در صنعت فروش ظروف غذاخوری، نحوه انتخاب ظروف غذا خوری چینی را برای کاربردهای مختلف شرح میدهد.
چرا ظرف غذاخوری چینی باید مناسب کاربرد انتخاب شود؟
ظروف غذخوری چینی مناسب میتواند احساس شما را برانگیخته و لذت خوردن را قبل از اینکه قاشق و چنگال خود را بردارید ، تا اعماق وجودتان ببرد. این سفر از بینایی شروع میشود، بوی غذا آن را کامل میکند و سپس به موفقیت چشیدن میرسد.گزینههای مختلفی در انتخاب ظروف چینی وجود دارد: اشکال مختلف ، رنگها ، بافتها ، اندازهها و مهمتر از همه نقاط مختلف قیمت که همه در تصمیمگیری تأثیر میگذارند. در این مقاله به اشکال مختلف “ظروف چینی” میپردازیم. مدلهای این ظروف شامل: گرد ، مربع ، کوپه ، مثلث و کشیده میباشد که هر شکل بسته به آنچه که میخواهیم در آن به نمایش بگذاریم، ویژگیها و مزایای خاص خود را دارد.
“ظروف چینی” مثلثی شکل:
شاید استفاده از ظروف چینی مثلثی شکل زیاد معمول نباشد و کمتر مورد استفاده قرار گیرد. این ظروف به ما این اجازه را میدهد تا غذای اصلی یا پیش غذا را در یک زاویه و در سمت دیگر دورچین یا تزئینات را قرار دهیم. یک مثال خوب برای این شکل ظرف چینی ،تزئین یک ظرف دسر است به نحوی که یک تکه کیک در یک انتهای بشقاب قرار میگیرد و در سمت و زاویه دیگر، از میوه، شکلات، پودینگ و غیره هماهنگ با بافت و رنگ کیک استفاده میشود اینکار با برقرار کردن تعادل ،ظرف را چشم نواز و اشتها برانگیز میکند.
صفحات مثلثی میتوانند باریک و با زاویه تیز باشند یا لبه های گرد و نرمتر داشته باشند. در هر صورت ، زیبایی شناسی یک صفحه مثلثی ، یک پیچ و تاب و مدرن بودن جالب و دلپذیر را به یک ظرف اضافه میکند و به خوبی با انواع منوهای غذا و دسر متناسب است (ساندویچ یا شیرینی و یا میوه).
ظروف چینی مربع شکل:
“ظروف چینی” مربع شکل به عنوان مظهر ظروف شیک و مدرن جایگزین “ظروف چینی “گرد شدند. این سبک ظرف به خوبی خود را با غذاهای آسیایی هماهنگ کرده و خطوط صاف و تمیز یک صفحه مربع جوهره ای را ارائه می دهد که تقریباً با هر نوع غذایی مطابقت دارد.
گاهی تولید کنندگان به دلیل حساس بودن گوشههای این ظروف در تضمین لب پریدگی و شکستگی آنها تامل میکنند و با ظروف گرد راحت تر هستند.
ظروف چینی گرد یا دایره شکل:
“ظروف گرد” رایج ترین و جهانیترین شکل ظرف غذاخوری هستند و به همین دلیل بسیار محبوب میباشند. آنها دنباله رو مدهای زود گذر و گرایش ها نیستند و به همین دلیل از مد خارج نمیشوند. ظروف چینی گرد به طور طبیعی مواد غذایی را قاب بندی میکنند ، یک شکل مناسب برای ماشینهای ظرفشویی و نگهداری در قفسه آشپزخانه هستند و در چیدمان غذا ناهماهنگی ایجاد نمیکنند و هنگام انتخاب دور چین ، بخشی از فرآیند تصمیم گیری را برای شما آسان میکنند.
همچنین هنگام خرید، به شما این امکان را میدهد تا به جای شکل ظرف بر روی رنگ ، بافت و قیمت تمرکز کنید .اکثریت قریب به اتفاق آشپزخانههای حرفهای این شکل ظروف را انتخاب میکنند.و البته دلیل دیگر انتخاب ظروف چینی گرد این است که شکل ظرف، غذا را تحت تاثیر خودقرار نمی دهد.
ظروف چینی کشیده یا مستطیل شکل:
ظروف کشیده میتوانند به صورت بیضی یا مستطیلی باشند و در مجموع به ظروفی گفته میشود که طول آن بیشتر از عرض آن باشد. شایان ذکر است که استفاده از این ظروف در آشپزخانه بسیار نادر است . این شکل ظرف چینی به خودی خود مناسب تمام غذا ها نیستند، با این حال ، میتوانند بسیار گزینه مناسبی برای برخی غذاها و تزئین آنان باشند. به عنوان مثال ، یک سری از دسرها روی یک صفحه مستطیل شکل میتواند یک ارائه بسیار جذاب باشد. ظروف مستطیل شکل میتوانند مکمل ظروف چینی با اشکال دیگر در چیدمان میز پذیرایی باشند. برای سرو بعضی از غذاها تقریباً همیشه ظروف مستطیلی و بیضی مناسب تر هستند مانند (ماهی و چیپس ، همبرگر ، رولت گوشت ، …….) .
ظرف چینی شما چه مستطیل باشد با گوشههای تیز و یا بیضی با انحنای لطیف، دارای عمق مناسبی میتواند باشد که غذای شما را به خوبی به نمایش بگذارد و همچنین برای غذاهایی که دارای تزئینات زیادی هستند دو بخش اختصاصی برای نمایش به وجود میآورد.
“ظروف چینی “کوپه شکل:
ظروف کوپه صفحات مسطح و بی لبه ای را گویند که دارای قعر اندکی میباشند که گاهی به آن کاسه صاف گفته میشود. زیبایی شناسی مینیمالیستی یک صفحه کوپه یک بوم خالی را به شما هدیه میدهد که به طور طبیعی چشم را به جای آنچه در آن سرو می شود ، به سمت غذا جلب میکند.
خطوط براق و مدرن صفحات چینی کوپه درطول وعده های غذایی به سفره میآیند و از آن به عنوان بشقاب های اشتراکی استفاده میشوند ، برای سرو یک سس خوشمزه ، سوپ یا ماکارونی ایتالیایی، لبه نازک صفحات ارائه غذا ها را زیبایی می بخشد. این صفحات کوپه بسیار کاربردی و محکم هستند .